vinduer & døre​

​Nye vinduer og døre

Vi udskifter dine vinduer og døre

Trænger dit hus eller jeres virksomheds lokaler til nye vinduer eller døre? Hos Brasø ApS er vi din lokale tømrermester i Silkeborg og hele Midtjylland. Vi har specialiseret os i udskiftning af døre og vinduer for private og erhvervskunder, og hjælper dig med at finde den rette løsning, der er energieffektiv og samtidig komplementerer dit hjem eller dine lokaler.

Uanset om du bor i et ældre hus, der trænger til en opdatering, eller i en moderne bygning, der har brug for nye løsninger, kan vi hjælpe dig med at finde de rette produkter, der matcher dine behov og din stil. Som erfarent tømrerfirma sørger vi for, at udskiftning af dine vinduer og døre udføres effektivt, og med største præcision og professionalisme - vi sætter nemlig pris på godt håndværk.

Kontakt os allerede nu for en uforpligtende samtale omkring dine tanker og behov - så finder vi i fællesskab den bedste løsning for dig.

Tag altid en ekspert med på råd

Når det kommer til nye døre og vinduer er det altid vigtigt at alliere sig med en professionel, for at få korrekt rådgivning og vejledning, inden du træffer dit valg. Det sikrer nemlig de mest optimale resultater, samt døre og vinduer der kan holde mange år frem i tiden. Hos Brasø ApS står vi naturligvis klar til at guide dig gennem de utallige valg og muligheder du har. Vi vurderer både æstetiske og funktionelle aspekter, så du opnår den bedst mulige balance mellem design, komfort og energieffektivitet.

Lad os tage en samtale i dag

Når dit hjem eller virksomhedens lokaler trænger til nye vinduer og døre, står vi klar til at hjælpe dig gennem hele processen. Fra rådgivning og vejledning, til levering og montering er vi det sikre valg. Kontakt os for en snak omkring dine ønsker. Vi kan træffes på telefon +45 5355 7515 eller på vores e-mail Info@brasoe.dk.

kontakt os i dag

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Er du klar til at forvandle dit hjem eller arbejdsplads? Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vores team står klar til at hjælpe dig med at skabe et renere, sundere og mere behageligt miljø.

Få svar på din opgave hurtigt og konkret​

Miljøvenlige løsninger ved erhvervsrengøring

Professionel håndtering af din opgave

 
 
 
 
Vedhæft billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring til os for bestilling af rengøring eller generelle spørgsmål

kontakt os

​Brasø ApS

Viborgvej 84A, 8600 Silkeborg

CVR-nummer: 41793295

Læs vores cookiepolitik

rengøring og fugning i silkeborg

Er du træt af at bruge værdifuld arbejdstid på rengøring? Lad os tage ansvaret, så du kan fokusere på det, du gør bedst – drive din virksomhed! Vores rengøringsfirma er dedikeret til at levere enestående erhvervsrengøring og skabe en strålende arbejdsplads for dig og dine medarbejdere.

© Brasø ApS. Alle rettigheder forbeholdes.