tagrenovering​

​Tømrer med ekspertise i tagrenoveringer

Døjer du med problemer med taget? Hos Brasø ApS er vi specialister i tagarbejde. Som tømrermester med mange års erfaring i branchen og med tagarbejde, hjælper vi dig med tagrenoveringer, såvel som lægning af et nyt tag.

Vores erfaring og ekspertise gør os i stand til at håndtere enhver form for tagopgave for private husejere samt erhvervskunder. Uanset om du har brug for en mindre reparation eller en komplet udskiftning af taget, kan vi hjælpe dig. Vi gennemgår altid dit tag grundigt for at identificere skader og slid, og vi sørger for at rådgive dig omkring de mest optimale løsninger.

Kontakt os endelig for et tilbud på renovering af tag. Vi holder til i Silkeborg, men kører i det meste af Midtjylland.

Få et nyt tag i tide - det forlænger levetiden

Selvom en tagrenovering er en større økonomisk investering som mange udskyder så længe de kan, er det faktisk ofte mere økonomisk og praktisk at få renoveret sit tag i tide, frem for at vente til det er nødvendigt med en komplet udskiftning. En grundig tagrenovering vil ofte forlænge levetiden på dit tag med op til 15-20 år, hvilket giver dig muligheden for at udskyde en større investering.

Hos Brasø ApS tilbyder vi professionelle løsninger, der forbedrer tagets funktionalitet og energieffektivitet. Vi sidder klar til at rådgive og vejlede dig omkring dit tag, så du træffer den helt rigtige beslutning.

Få et godt tilbud på renovering af dit tag

Er du i tvivl om, hvorvidt dit tag trænger til en renovering, eller overvejer du at få et helt nyt tag Kontakt Brasø ApS allerede nu for en uforpligtende samtale og et skræddersyet tilbud på din opgave. Som erfarne tømrere står vi klar til at guide dig gennem hele processen, lige fra vores indledende samtale, til inspektion af taget, til den endelige færdiggørelse af arbejdet. Ring til os på telefon +45 5355 7515 eller send en e-mail til os på Info@brasoe.dk.

kontakt os i dag

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Er du klar til at forvandle dit hjem eller arbejdsplads? Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vores team står klar til at hjælpe dig med at skabe et renere, sundere og mere behageligt miljø.

Få svar på din opgave hurtigt og konkret​

Miljøvenlige løsninger ved erhvervsrengøring

Professionel håndtering af din opgave

 
 
 
 
Vedhæft billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring til os for bestilling af rengøring eller generelle spørgsmål

kontakt os

​Brasø ApS

Viborgvej 84A, 8600 Silkeborg

CVR-nummer: 41793295

Læs vores cookiepolitik

rengøring og fugning i silkeborg

Er du træt af at bruge værdifuld arbejdstid på rengøring? Lad os tage ansvaret, så du kan fokusere på det, du gør bedst – drive din virksomhed! Vores rengøringsfirma er dedikeret til at levere enestående erhvervsrengøring og skabe en strålende arbejdsplads for dig og dine medarbejdere.

© Brasø ApS. Alle rettigheder forbeholdes.