skurvognsrengøring​

​Vi rengører jeres skurvogne

​Står I og mangler et dygtigt rengøringsfirma, der kan varetage rengøringen af jeres skurvogne? Hos Brasø ApS er vi specialister i skurvognsrengøring, og vi ved, hvor vigtigt det er at have et rent og indbydende arbejdsområde samt pausefaciliteter.

Hos Brasø ApS hjælper vi jer med at holde jeres skurvogne, kontorvogne, letvogne og andre former for mandskabsvogne rene og indbydende. Som et team af grundige rengøringsspecialister sørger vi for, at jeres skurvogne er rene og komfortable, så I og jeres medarbejdere kan nyde pauser og arbejde, i et rent og vedligeholdt miljø.

Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende samtale omkring jeres ønsker og behov for skurvognsrengøring.

Skurvognsrengøring tilpasset til jeres behov

Som professionelt rengøringsfirma med mange års erfaring i branchen er vi klar over, at enhver byggeplads og enhver virksomhed har forskellige og unikke behov for rengøring. Derfor tilbyder vi altid skræddersyede løsninger, der er tilpasset jeres specifikke behov. Uanset om I har brug for daglig rengøring, ugentlige besøg eller en anden frekvens, står vi til rådighed og er lydhøre overfor jeres behov.

Vores services inkluderer alt fra fejning og vask af gulve, rengøring af vask og toiletter, aftørring af borde og stole til opfyldning af forbrugsvarer som papirhåndklæder, toiletruller og sæbe. Vi sørger for, at alle detaljer er på plads, så I kan fokusere på jeres kerneopgaver, uden at bekymre jer om rengøringen. Kontakt os for et tilbud på rengøring af skurvogne.

Når I mangler en pålidelig samarbejdspartner til jeres skurvognsrengøring, står vi hos Brasø ApS klar til at varetage jeres behov. Vi kommer gerne ud og tager en snak med jer, og giver også gerne en god pris. Kontakt os allerede i dag ved at ringe på telefon +45 5355 7515 eller ved at sende en mail til Info@brasoe.dk.

kontakt os i dag

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Er du klar til at forvandle dit hjem eller arbejdsplads? Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vores team står klar til at hjælpe dig med at skabe et renere, sundere og mere behageligt miljø.

Få svar på din opgave hurtigt og konkret​

Miljøvenlige løsninger ved erhvervsrengøring

Professionel håndtering af din opgave

 
 
 
 
Vedhæft billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring til os for bestilling af rengøring eller generelle spørgsmål

kontakt os

​Brasø ApS

Viborgvej 84A, 8600 Silkeborg

CVR-nummer: 41793295

Læs vores cookiepolitik

rengøring og fugning i silkeborg

Er du træt af at bruge værdifuld arbejdstid på rengøring? Lad os tage ansvaret, så du kan fokusere på det, du gør bedst – drive din virksomhed! Vores rengøringsfirma er dedikeret til at levere enestående erhvervsrengøring og skabe en strålende arbejdsplads for dig og dine medarbejdere.

© Brasø ApS. Alle rettigheder forbeholdes.